fbpx
Encore Logo

Vacature: Social Media Community Manager Encore

Weet jij leuk visueel verhalen te vertellen en heb je een goed gevoel bij wat wel en niet werkt op socials? Heb je daarnaast  een voorliefde voor HipHop maar ook R&B- en Afro/Dancehall-culture ? Dan zoeken we jou voor ons social team! 

Wie zijn wij?  

Encore VOF organiseert wekelijkse clubavonden in de Melkweg, Amsterdam. Het evenement is voortgekomen uit een passie voor muziek en de bijbehorende cultuur en Encore richt ook op liefhebbers. Daarom kiezen we zorgvuldig voor de juiste locaties en artiesten en  bedienen we ons publiek naast de club events ook met radioshows, merchandise  en festivals. Naast Encore zijn er ook andere events zoals Jamrock waar we incidenteel aan werken. 

Wat ga je doen?  

In de rol Social media community manager gebruik je tekst en beeld om alles wat Encore doet op onze social kanalen onder de aandacht te brengen bij lezers.  Je schrijft posts voor Instagram, Facebook en TikTok met de juiste tone of voice, je  bezield onze kanalen en bent verantwoordelijk voor het levend houden van de  online community. Eenmaal per week wordt er een content planning gemaakt en  belichten we events, playlist’, mixes en andere relevante content.  Voor Instagram maak je stories en posts en monitor je de reacties. Je bent  regelmatig aanwezig op de evenementen. 

Samen met het team overleg je regelmatig over nieuwe projecten en plannen,  waar bij jouw input zeer gewaardeerd wordt. Ook stem je af met onze adverteerder  die de social media ads inricht en stuur je een klein team video-/fotografen aan die  content creëren.  

Wie ben jij?  

Een muziekliefhebber met een scherp oog voor wat er speelt in de culture.  Je hebt brede kennis van alle sociale media kanalen en de doelgroepen van die  kanalen en weet hoe je deze op een creatieve en smaakvolle manier kan inzetten.  Je bent assertief en creatief in het bedenken van ideeën. Je kunt zelfstandig werken en hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal en wat  simpele visuele editing klusjes kan je ook aan. Daarnaast heb je een verregaand  verantwoordelijkheidsgevoel die zich niet beperkt tot kantooruren. 

Wat hebben wij jou te bieden?  

Als Social media community manager werk je in wisseldiensten. De dagen en tijden zijn  flexibel, maar denk aan 2 dagen per week – verdeeld over overdag, ’s avonds en in  het weekend. Fysieke aanwezigheid is niet vereist voor die hele 10 uur. We geven de  voorkeur aan freelancers, salaris conform de culturele sector. Er hangt een chille  informele werksfeer, geen 9-5 mentaliteit en de secundaire arbeidsvoorwaarden als  gratis entree voor concerten, club nachten en festivals zijn een leuke bonus! 

De functie is per direct beschikbaar, het gaat om ongeveer 10 uur per week. Wij  werken vaak met stagiaires die door jou en de rest van het team worden  aangestuurd om uitvoerend werk uit handen te nemen.  

Reacties en vragen  

Stuur een e-mail met je cv en een aantal voorbeelden van je werk uiterlijk 31 mei  2022 naar work@encoreamsterdam.nl 

Encore (10 uur p/w)  

SHARE

WhatsApp
Facebook
Twitter

Other news